OKULUMUZ

OKULUMUZ "ETWINNING OKULU" ETİKETİ ÜNVANI ALDI

26.06.2021 335

Okulumuz, Avrupa'daki okulların işbirliği içerisinde dijital ortamda projeler yürüttüğü eTwinning platformunda başarı ile yol almaya devam ediyor. Kurucusu olduğu ve ortak olduğu projelerle 6 Ulusal, 5 Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan okul; aynı zamanda "eTwinning Okulu" ünvanına da sahip oldu.  eTwinning Okulları'nın Dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamaları, pedagojide yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, sürekli mesleki gelişimin, personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının yürütüldüğü ve teşvik edilmesinde ilklere imza atan bir okul ve ekipte olmanın heyecan ve mutluluk verici olduğunu ifade eden Okul Müdürü Cemalettin Çınar; bu başarıda emeği geçen proje öğretmenleri Suzan Özkadam, Aylin Yeğin Özel, Mustafa Aydemir, Sezen Doğan, Emine Ayvacı, Gülsevin Minez ve Eda Ersoy Turan'a teşekkür ederek, başarılarının devamını temenni etti. Okul idaresi olarak her daim yenilikçi çalışmaları destekleyeceklerini belitti.

26-06-202126-06-202126-06-202126-06-2021