2014-2015 KASTAMONU İLİ OKULLAR ARASI ATLETİZM KÜÇÜK KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ

2014 -2015 Kastamonu Okullar Arası atletizm müsabakalarında okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimiz Bolu´da yapılan grup elemelerine katılarak ilimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.

22.04.2015 2462

Öğrencilerimiz atletizimde çeşitli branşlarda toplam 22 madalya kazandılar.

Küçük Kızlar Derecelerimiz .

800 m 1.si Ece ÖZÜLKÜ

Yüksek Atlama 1.si Yağmur PELENK

100 metre 2. si Yağmur PELENK

Uzun Atlama 2.Semra KÖYLÜ