“LET’S SPEAK ENGLISH” ETWINNING PROJESİ  TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

“LET’S SPEAK ENGLISH” ETWINNING PROJESİ TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

03.03.2024 52

Vali Aydın Arslan Ortaokulu ile Romanya Liceul Teoretic "Adam Muller Guttenbrunn" Okulu ortaklığında kurulan “Let’s Speak English” (Haydi İngilizce Konuşalım) uluslararası eTwinning projesi tanışma toplantısı, proje ortaklarının katılımı ile 21.02.2024 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Türkiye, Romanya, İtalya, İspanya ve Litvanya’dan 10 okul ve 14 öğretmenin katıldığı projede okulumuz İngilizce Öğretmenleri Suzan ÖZKADAM, Mustafa CAN ve Sezen DOĞAN 5. sınıf öğrencileri ile yer almaktadır. Proje kapsamında öğrencilerin yabancı dilde kendilerini sözlü olarak ifade edebilmeleri, işbirliği içerisinde çalışmaları, farklı kültürler ile etkileşim içerisinde olmaları ve Web 2.0 araçları kullanmaları amaçlanmaktadır. Okulumuz öğrencileri,  proje ortağı olan diğer okullardaki öğrenciler ile etkileşim içerisinde olarak 5. Sınıf İngilizce müfredatında yer alan Introducing Yourself, Talking About Likes and Dislikes, Talking About Abilities, Talking About Daily Routines, Asking for and Giving Directions konularında sözlü iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler yapacaklardır. Kurucu ortaklar tarafından Şubat ayında planlanan faaliyetler hakkında bilgi verilmesinin ardından toplantı sona ermiştir.

03-03-202403-03-2024