My Waste Is Valuable-Atığım Değerli projesinde Türkiye, Romanya, Yunanistan işbirliği ile mayıs ayı toplantısı yapıldı.

07.05.2024 23

Mayıs ayına ait işbirlikçi çalışmalar birlikte planlanarak yapılacaklar kararlaştırıldı.

Sıfır Atık ile ilgili çalışmalar değerlendirilirken atık pil toplama kampanyamız ve geri dönüşüm çalışmalarımızın sonuçlarından,öğrencilerimiz üzerindeki etkisi ve faydaları hakkında bilgi verildi.

Proje çalışmalarının sonuna doğru yaklaşırken mayıs ayı etkinlikleri planlanarak özellikle 9 mayıs eTwinning Günü ve Anneler Günü kutlamalarını etkinliklerimize dahil ettik.

Projede emeği geçen ve geri dönüşüm de destek olan tüm Vali Aydın Arslan Orta Okulu öğrencilerine teşekkürü borç biliriz.

07-05-2024