07.05.2024 43

Türkiye, Romanya,İspanya, Litvanya ve İtalya işbirliği ile yürütülen Let's Speak English projesinde 5 /F Sınıfı öğrencilerimiz Romanya'daki arkadaşları ile tanıştı. Moderatörlüğü okulumuz İngilizce öğretmeni Sezen Doğan tarafından yapılan online tanışma etkinliğinde öğrencilerimiz Romanya'daki proje katılımcı öğrencileri ile tanışma fırsatı bularak birbirleri ile sohbet imkanı elde ettiler.

Etkinlik öğrencilerimiz için farklı bir deneyim olmasının yanı sıra konuşma becerilerini geliştirmek için de güzel bir fırsata dönüşmüştür.

07-05-202407-05-202407-05-202407-05-2024