OKULUMUZ KURUCULUĞUNDA İKİ YENİ ETWİNNİNG PROJESİNE BAŞLADIK

OKULUMUZ KURUCULUĞUNDA İKİ YENİ ETWİNNİNG PROJESİNE BAŞLADIK

05.02.2024 76

Vali Aydın Arslan Ortaokulu ile Romanya Liceul Teoretic "Adam Muller Guttenbrunn" Okulu ortaklığında kurulan iki eTwinning projesi, kurucu ortakların 04.02.2024 tarihinde gerçekleştirdikleri ilk çevrimiçi toplantı ile başladı. 

 

Environment Detectives At Work (Çevre Dedektifleri İş Başında) projesi Türkiye, Romanya, İspanya ve İtalya’dan 12 okulun katılımı ile Şubat - Mayıs ayları arasında yürütülecektir. İngilizce Ögretmenimiz Suzan Özkadam'ın kuruculuğunda, Fen Bilimleri Ögretmenimiz Eda ERSOY TURAN'ın da katılımcı olduğu proje kapsamında öğrencilerin çevre problemlerine karşı duyarlı olmaları, geri dönüşüm konusunda bilinç ve beceri kazanmaları, Web 2.0 araçları kullanma becerilerini artırmaları, İngilizce'yi etkin bir şekilde kullanmaları ve farklı kültürlerle etkileşim içerisinde olmaları amaçlanmaktadır. 

 

Let's Speak English (Haydi İngilizce Konuşalım) projesi Türkiye, Romanya ve İspanya'dan 7 okulun katılımı ile Şubat - Mayıs ayları arasında yürütülecektir. İngilizce Ögretmenimiz Suzan Özkadam'ın kuruculuğundaki proje kapsamında öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerini geliştirmeleri, Web 2.0 araçları kullanma becerilerini artırmaları, İngilizce'yi etkin bir şekilde kullanmaları ve farklı kültürlerle etkileşim içerisinde olmaları amaçlanmaktadır.

05-02-202405-02-2024