Velilerimiz ve Öğrencilerimiz İçin İnternet ve Biz Konulu Seminer Verildi.

Kastamonu Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri  Ana Bilim Dalı Başkanı Yard. Doç. Dr. Halil İbrahim Akyüz tarafından okulumuz öğrencilerine ve velilerimize yönelik seminer verildi.

05.06.2015 3151

Kastamonu Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri  Ana Bilim Dalı Başkanı Yard. Doç. Dr. Halil İbrahim Akyüz tarafından okulumuz öğrencilerine ve velilerimize yönelik internet bağımlılığı, güvenli internet ve internet bağımlılığından kurtulmak için neler yapılabilir konularında detaylı bir eğitim yapıldı. Değerli hocamıza ve katılan tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Seminerden Görüntüler: